Living proof lanseeraa uuden Scalp Care -sarjan

Living proof Scalp Care -sarjan tuotteet on kehitetty hiuspohjan ja hiuksien hyvinvointiin. Sarjaan kuuluu uutuus, Living proofin patentoidun Healthy Follicle Complex -yhdistelmän sisältävä Scalp Care Revitalizing Treatment, joka ehkäisee ympäristön stressitekijöiden kuten ilmansaasteiden, stressin ja ruokavalion aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia hiusten ja hiuspohjan terveyteen. Scalp Care Revitalizing Treatment -hoidon käytöllä saavutetaan runsaammat, tuuheammat ja terveemmän näköiset hiukset aina hiusten juurista alkaen. Lisäksi aiemmin lanseerattu Living proof -suosikki Dry Scalp Treatment liittyy osaksi Scalp Care tuoteperhettä.

Scalp Care Revitalizing Treatment

Scalp Care Revitalizing Treatment -hoitotuotteen sisältämä Healthy Follicle ComplexTM ravitsee hiuspohjaa vahvistaen hiustuppia samalla kun aikakapseloidut aktiiviset aineet ravitsevat hiuksia, hiustuppia ja hiuspohjaa targetoidusti. Peptidiyhdistelmä paksuntaa hiuksia välittömästi ja jojobaesterit yhdessä vitamiinien kanssa tasapainottavat, ravitsevat sekä kosteuttavat hiuspohjaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Lopputuloksena on runsaamman ja tuuheamman tuntuiset sekä näköiset hiukset.

Scalp Care Revitalizing Treatment -hoitotuotteen käyttö

Annostele pieni määrä tuotetta suoraan hiuspohjaan. Käytä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Hiero 1-2 minuuttia. Älä huuhtele. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi, käytä päivittäin. Pakkaukseen kuuluvan hiuspohjanhierojan käyttö stimuloi hiuspohjaa ja edesauttaa hoidon tehokkuutta.


Scalp Care Dry Scalp Treatment

Scalp Care Dry Scalp Treatment on hiuspohjan hoitoneste, joka kosteuttaa hiuspohjaa välittömästi ja antaa pitkäkestoisen helpotuksen hiuspohjan kuivuuteen, kutinaan ja ärsytykseen.

Dry Scalp Treatment sisältää B3-vitamiiniin pohjautuvan yhdistelmän, joka tasapainottaa hiuspohjan luonnollisen mikrobiomin ja antaa pitkäkestoisen helpotuksen ärsyyntyneen hiuspohjan oireisiin samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa hiuspohjaa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Scalp Care Dry Scalp Treatmenthoitonesteen käyttö

Levitä tuotetta suoraan hiuspohjaan osio kerrallaan, kosteisiin, puhtaisiin hiuksiin. Hiero. Älä huuhtele. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi, käytä kolme kertaa viikossa.

Tilaa tuotteet: