Living proofin uusi innovatiivinen PhD Advanced Dry Shampoo -kuivashampoo puhdistaa hiukset kuten poishuuhdeltava shampoo ja vain 30 sekunnissa!

Living Proof Perfect hair Day (PhD) Advanced Clean Dry Shampoo on innovatiivinen vedetön shampoo, joka puhdistaa hiukset kuten poishuuhdeltava shampoo, hoitaen samalla hiuksia. PhD Advanced Clean Dry Shampoo vie hiuksista öljyn, hien ja epämiellyttävät tuoksut mennessään, jättäen jälkeensä luonnollisen kiiltävät, pehmeät ja helposti hallittavat hiukset.

PhD Advanced Clean Dry Shampoo puhdistaa hiukset vain 30 sekunnissa, eikä jätä minkäänlaista näkyvää tuotejäämää, puuterista tunnetta tai tekstuuria hiuksiin erityisen koostumuksensa ansiosta.

”Sen sijaan, että olisimme yrittäneet kehittää parhaimman kuivashampoon, tavoitteenamme oli luoda paras shampoo, jolla pystyisi puhdistamaan hiukset täydellisesti ilman vettä. Näin syntyi shampoo, joka on täysin uniikki. Kuivashampoomme ei vain puhdista hiuksia, vaan myös hoitaa niitä sekä hiuspohjaa samalla. Puhdistusprosessin aloittavat puuterihiukkaset, jotka imevät itseensä nopeasti ylimääräisen öljyn, hien sekä tuoksut. Tämän jälkeen uusi powder removal system -teknologiamme poistaa aktivoituneet puuterit jättäen näin jälkeensä puhtaat hiukset sekä hiuspohjan. Viimeisenä hoitavat ainesosat raikastavat hiuspohjan, tasapainottavat talintuotantoa sekä tekevät hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti hallittavat. Lopputulos? Hiukset, jotka tuntuvat vastapestyiltä suihkun jälkeen!”

Advanced Challenge:


1. DEMOA KAMPAAMOSSA
Saat lanseeraustarjouksessa mukana 2kpl normaalikokoista testeriä. Kuivashampoo on loistava tuote esitellä jokaiselletuoliisi istuvalle asiakkaalle, jotka yleensä tulevat kampaamoon hieman likaisin hiuksin.

2 . OSALLISTU KAMPAAJIEN OMAAN IG-KILPAILUUN

Jaa omaan Instagram-tarinaasi tai syötteeseesi video tai kuva, jossa käytät Advanced Clean Dry Shampoota käyttäen hashtagia#advancedchallenge. Voittaja saa itselleen vuoden kuivashampoot! Osallistumisaikaa on 31.12.2021 saakka.


KÄYTTÖ: Ravista pulloa huolella ja suihkuta n. 30cm etäisyydeltä kuiviin, likaisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa 30 sekuntia ja poista tuoteylijäämä hiuksista ravistelemalla tai harjaamalla.


Tilaa tuotteet: