Pastell. Premium Hair Collection tarjoaa kattavan valikoiman pidennystuotteita kampaamoalan ammattilaisen tarpeisiin

Tuoteperhe täydentyy kun TAPE ON -teippihiuksen rinnalle saadaan PREBONDS -sinettihius sekä HAIR WEFT -konetyönauha.

Kaikki Pastell. Premium Hair Collection -sarjan hiukset on valmistettu parasta mahdollista laatua olevasta virgin remy -luokan aitohiuksesta. Hius on sävytettävissä ja sitä voidaan hyvin hoidettuna huoltaa useita kertoja.

TAPE ON

TAPE ON -teippihius on saatavana 30cm, 45cm sekä 60 cm pituisena. Pakkauksessa 10 kpl 4 cm pituisia osioita, jotka on valmiiksi teipitetty kestävällä, mutta helposti irtoavalla FIX ME -teipillämme. Varaa kokopään pidennykseen 3-5 pakettia.

PREBONDS

PREBONDS -sinettihius on saatavana 45 cm pituisena. Pakkauksessa on 25 kpl sinettihiusosioita. Varaa kokopään pidennykseen 3-5 pakettia.

HAIR WEFT

HAIR WEFT -konetyönauha on perinteinen hiusnauha. Nauhassa on 100g hiusta ja se riittää kokopään pidennykseen. Nauhan pituuson noin 90 cm, joten sitä ei tarvitse välttämättä kerrostaa. Näin saadaan ohuempi ja keveämpi kiinnityskohta ns. lettipidennystä tehtäessä. Varaa kokopään pidennykseen 1 pkt.

VÄRISÄVYT

19 vivahteikasta perusväriä ja 4 balayage/colormelt -sävyä. Kaikki sävytettävissä tarpeen mukaan kevyellä hapetevärillä.

PASTELL TARVIKKEET