pH.D muuttaa COLOR.ME -värin hellävaraiseksi, pesupaikalla tehtäväksi hapanväriksi.

Hyödyntämällä huipputeknologiaa sekä räätälöityjä ainesosia pH.D antaa kampaajalle mahdollisuuden muuttaa perinteinen emäksinen hapeteväri hellävaraisemmaksi hapanväriksi, vähentän samalla useiden eri värisarjojen tarvetta liiketyössä. Sävytä, kirkasta ja luo asiakkaasi hiuksiin pitkäkestoinen kiilto innovaatiolla, joka on todella omaa luokkaansa.

pH.D on erinomainen palvelu hiusten sävyttämiseen ja kirkastamiseen samalle tummuusasteelle tai tummemmaksi samalla, kun saavutetaan maksimaalinen kiilto ja värin kestävyys ilman kompromissia hiusten kunnon suhteen. pH.D soveltuu esimerkiksi taittoihin, samalle tummuudelle tehtäviin sävytyksiin, tummemmaksi värjäämiseen, sekä harmaiden häivytykseen. pH.D-käsittelyllä ei saavuteta lähtötilannetta vaaleampia lopputuloksia, joten hiusteen vaalennuspohja ei paljastu värjäyksen aikana. Näin ollen vältetään pH.D:n ansiosta myös ei-toivottu lämmön nousu tyvikasvulle.

pH.D

pH -muunnin, joka muuttaa emäksisen hapetevärin happamaksi. Luo uusia värjäysmahdollisuuksia ja tuo hiuksiin pitkäkestoisen kiillon.

LIQUID.ACTIVATOR 3%

Luo ihanteellisen koostumuksen värimassalle ja helpottaa värimassan nopea levittämistä pullosta.

Pikakäyttöohje:

Hiuksen värin lähtökohdasta, huokoisuudesta, tekstuurista ja halutusta lopputuloksesta riippuen sekoitetaan 5% tai 10% pH.D:ta värimassaan (1:2). Hapetteena käytetään aina COLOR.ME LIQUID.ACTIVATOR 3%. Esimerkiksi 5% sekoituksella: 20g COLOR.ME-VÄRIÄ + 40g LIQUID.ACTIVATOR + 1g PH.D (= 5%). 10% sekoituksella: 10% 20g COLOR.ME-väriä + 40g LIQUID ACTIVATOR + 2g pH.D. Vaikutusaika on aina visuaalinen: 5-20 minuuttia.

VINKKEJÄ:

VINKKEJÄ: pH.D -käsittelyllä ei saavuteta lähtötilannetta vaaleampia lopputuloksia, joten hiusten vaalennuspohja ei paljastu värjäyksen aikana. Jos lopputulokseen halutaan lämpöä, lisää massaan väriä tai buusteria tarkempien ohjeiden mukaisesti. Kun pH.D:ta käytetään viileiden sävyjen, kuten .1 TUHKA-sarjan kanssa, lopputuloksesta voi tulla normaalia tummempi. Tällöin suosittelemme käyttämään vaaleampaa tai lämpimämpää sävyä, tai lisäämällä valitun sävyn mukaan CLEAR:ia, CLEAR-sävyä voidaan lisätä valitun sävyn mukaan, kun halutaan saavuttaa mahdollisimman puhdas lopputulos ja ehkäistä värin liiallista tummumista.

Lataa käyttöohje pdf-muotoisena käyttöösi täältä.

Katso video: pH.D tummien hiusten värjäyksessä:

Katso video: pH.D vaaleiden hiusten värjäyksessä:

Lataa käyttöohje pdf-muotoisena käyttöösi täältä.