Rakastettu ELEVEN Australia MIRACLE HAIR TREATMENT saatavana nyt ylellisenä, ravitsevana hiusnaamiona!

” Hyvä hiusnaamio on must have -tuote hiusten terveyden ylläpitoon kaikille hiuslaaduille. Uusi MIRACLE HAIR MASK -naamiomme antaa hiuksille kunnon annoksen kosteutta jättäen hiukset kuitenkin ilmaviksi ja kevyiksi.”
– Joey Scandizzo, ELEVEN Australian luova johtaja

Uusi MIRACLE HAIR MASK -naamio ravitsee hiuspohjaa sekä hiuksia tehden hiuksista vahvat ja elinvoimaiset. Aloe vera, rosmariinilehtiuute ja bambu-uute yhdessä kosteuttavat hiuksia ja antavat niille volyymia. Valkoinen vesililja ja jojoban siemenöljy vahvistavat ja silottavat hiuksia sekä antavat niille kauniin luonnollisen kiillon. Antioksidanttinen granaattiomena vahvistaa hiustuppia ja manteliöljy kosteuttaa hiuspohjaa. Hiuksista tulee sileät, kiiltävät, vahvat ja elinvoimaiset. MIRACLE HAIR MASK -hiusnaamio suojaa hiusväriä haalistumiselta ja sopii kaikille hiuslaaduille.

MIRACLE HAIR MASK on pakattu 100% kierrätettävään, helppokäyttöiseen pakkaukseen.

KÄYTTÖ:
Käytä MIRACLE HAIR MASK -hiusnaamiota 1–2 kertaa viikossa. Levitä MIRACLE HAIR MASK -hiusnaamio puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 10–15 minuuttia. Huuhtele.

Vinkki!
” Mikäli hiukset ovat todella kuivat ja kaipaavat todellista tehokosteutusta, käytä pesun jälkeen MIRACLE HAIR MASK -naamiota, huuhtele ja suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin MIRACLE SPRAY HAIR TREATMENT -hoitosuihketta. Käyttämällä tätä tuoteduoa, saat parhaimmat hyödyt molemmista hoitotuotteista. Lopputuloksena on todella pehmeät, silkkiset, terveet ja vahvat hiukset.”
– Joey Scandizzo, Co-Creative Director of ELEVEN Australia.

Tilaa uusi ELEVEN Australia Miracle Hair Mask -hiusnaamio tästä:

Seuraa meitä instagramissa!

Etkö ole vielä asiakkaamme?