KEVIN.MURPHY RE:FRAME -kokoelman lookit ovat saaneet inspiraationsa catwalkeilta sekä editorial-kuvauksista ja tuttuun tapaan Kevin Murphy on muuntanut ne liiketyöläheisiksi sekä erittäin kaupallisiksi tekniikoiksi. Yhdessä tiiminsä kanssa Kevin on kuratoinut ajankohtaisimmat väripaletit sekä värjäys-, leikkaus- ja muotoilutekniikat. 

Tule kanssamme inspiroitumaan ja oppimaan uutta KEVIN.MURPHY-kouluttajiemme Juha-Matti Mannisen, Henrik Sipon sekä Riikka Vanha-ahon ohjauksella! 

RE:FRAME-kokoelman ympärille on rakennettu kolme erilaista koulutusta: muotoiluun ja viimeistelyyn keskittyvä RE:FRAME STYLING, COLOR.ME-reseptiikkaan ja tekniikkaan syventyvä RE:FRAME COLOUR sekä RE:FRAME CUT -leikkauskurssi. Koulutukset muodostavat kokonaisuuden ja suosittelemme osallistumaan kaikille kursseille! Tervetuloa!

RE:FRAME STYLING with JUHA-MATTI MANNINEN
VIIMEISTELYKURSSI

KE 30.8.2023 HELSINKI, FRAMEDA ACADEMY

KEVIN.MURPHY:n kansainvälinen kouluttaja ja tuotekehittäjä Juha-Matti Manninen opastaa kuinka teet RE:FRAME-kokoelmassa nähdyt upeat viimeistelyt räätälöitynä asiakkaillesi. Koulutuksessa opit luomaan erilaisia tekstuureja ja käyttämään liiketyöläheisiä sekä moderneja viimeistelytekniikoita monipuolisesti. Saat vinkkejä uudenlaisiin KEVIN.MURPHY-tuoteyhdistelmiin, KEVIN.MURPHY-ompelutekniikkaan sekä siihen kuinka luoda viimeistelyjä, jotka tuovat käyttämäsi värjäys- ja leikkaustekniikat esiin kaikessa loistossaan.

KURSSITYYPPI:

DEMO + TEORIA, 2h klo 10-12

HANDS-ON WORKSHOP, 4 h klo 13-17

KENELLE: KEVIN.MURPHY-kampaajalle, joka haluaa syventää osaamistaan ja etsii uutta inspiraatiota muotoiluun, viimeistelyyn sekä tuotteiden yhdistelyyn ja haluaa toteuttaa asiakkailleen tämän hetken trendaavat lookit.

MUUTA: Workshop-osuuden muotoilut toteutetaan harjoituspäihin. Ota mukaan omat harjat, kammat, klipsit ja kiharruspuikko.

HINTA:

DEMO 69€ + alv.
DEMO + WORKSHOP 189€ + alv.

RE:FRAME COLOUR with RIIKKA VANHA-AHO
COLOR.ME-VÄRIN TEKNIIKKAKURSSI

Kevin Murphy on muuntanut catwalkeilta sekä editorial-kuvauksista inspiraationsa saaneet lookit liiketyöläheisiksi värjäystekniikoiksi. Yhdessä taiteellisen tiiminsä kanssa Kevin on valikoinut ajankohtaisimmat väripaletit, modernit tekniikat sekä väriasettelut joiden avulla luot trendilookit asiakkaillesi kampaamossasi! Kurssi antaa sinulle varmuutta ajankohtaisiin värjäystekniikoihin sekä COLOR.ME-värivalikoiman monipuoliseen käyttöön ja boostaa luovuuttasi!

KURSSITYYPPI: Teoria + Workshop 5h

KENELLE: COLOR.ME-kampaajalle, joka haluaa syventää osaamistaan sekä toteuttaa kauden ajankohtaisimpia trendivärjäyksiä liikkeessään.

MUUTA: Ota mukaan oma malli sekä omat harjat, kammat, klipsit, fööni ja essu. Malli paikalle tunti myöhemmin koulutuksen aloitusajankohdasta.Mallin hiukset tummuusasteella 5-8, puolipitkät tai pitkät hiukset.

HINTA: 149€ + alv.

PÄIVÄ & AIKAPAIKKA
TO 31.8. klo 10-15HELSINKIILMOITTAUDU
TI 5.9. klo 10-15TAMPEREILMOITTAUDU
KE 13.9. klo 10-15TURKUILMOITTAUDU
KE 20.9. klo 9-14JYVÄSKYLÄILMOITTAUDU
MA 25.9. klo 10-15HELSINKIILMOITTAUDU
KE 11.10. klo 10-15HELSINKIILMOITTAUDU
MA 27.11. klo 10-15HELSINKIILMOITTAUDU

RE:FRAME CUT with HENRIK SIPPO
LEIKKAUSKURSSI

RE:FRAME CUT -kurssilla CUTTING.MASTER Henrik Sippo käy kanssasi läpi, kuinka räätälöidä leikkaus asiakkaasi piirteitä kauniisti korostaen ja kuinka manipuloida hiuksen luonnollista liikettä sekä tekstuuria. Opit personalisoimaan leikkauksia siten että käyttämäsi leikkaus- ja väritekniikat yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi. Lisäksi saat vinkit lookkien muotoiluun ja viimeistelyyn valikoiduilla KEVIN.MURPHY-tuotteilla. Monipuoliset lookit ovat suunniteltu asiakkaillesi helposti ja nopeasti muunneltaviksi erilaisiin tyyleihin.

KURSSITYYPPI: TEORIA + WORKSHOP 7h, klo 10-17

KENELLE: Kaikille, jotka haluavat kehittää leikkausosaamistaan, saada lisätietoa tulevista leikkaustrendeistä ja oppia uusia tekniikoita

MUUTA: Leikkaukset toteutetaan harjoituspäihin. Ota mukaan sakset, leikkauskammat, klipsit ja fööni.

HINTA: 220€ + alv.

PÄIVÄ & AIKAPAIKKA
KE 6.9. klo 10-17TAMPEREILMOITTAUDU
TO 14.9. klo 10-17TURKUILMOITTAUDU
TI 26.9. klo 10-17HELSINKIILMOITTAUDU
TO 30.11. klo 10-17HELSINKIILMOITTAUDU

PERUUTUSEHDOT

Maksulliset koulutukset: Peruutus viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta veloitetaan.