Supersuosion saavuttanut Brazilian Bond Builder Split End Bonder -hoitokäsittely sulkee haaroittuneet latvat ja tekee kuivista, pörröisistä hiuksista sileät ja kiiltävät – katso kuvat uskomattomista lopputuloksista

Lämpöaktivoituva b3 Split End Bonder -kampaamohoitokäsittely sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi tehden hiuksista uskomattoman kiiltävät ja elinvoimaisen näköiset. b3 Split End Bonder on täydellinen lisäpalvelu kaikille, sillä hoito takaa kauniin kiiltävät ja sileät hiukset sekä antaa suojan tulevia vaurioita vastaan. Erityisesti hiuksiaan kasvattaville asiakkaille hoito on ehdoton valinta, sillä se toimii vaihtoehtona hiuksien leikkaamiselle. b3 Split End Bonder -hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa 4 viikon ajan, eli aina seuraavaan käyntikertaan saakka.

Katso kuvat kauniista lopputuloksista!

“Näistä kuvista huomaa todella hyvin Brazilian Bond Builder Split End Bonderin tehon latvapörröön.” – Maiju Leppänen @ hairbymaij

“Aika uskomaton muutos ja vielä ilman saksia.”
Emmi Lee @ hairby_emmilee

“Testissä paljon kehuttu Brazilian Bond Builder Split End Bonder. Ja RAKASTUIN! Tää on ihan huippu!”
– Tycki Nguyen @ hairbytycki

”Asiakkaani ovat suurimmaksi osaksi pitkähiuksisia ja heidän latvoistaan saa ottaa sen millin, jos sitäkään. Latvahoito on tehnyt työstäni huomattavasi helpompaa, sillä säännöllinen hoito pitää hiuksen todella hyvässä kunnossa ja antaa aivan uskomattoman kiillon. Latvat ovat huomattavasti paremmassa kunnossa ja monen asiakkaan kasvatusprojekti on saanut ihan uutta buustia. Hius on huomattavasti helpompi käsitellä ja olen saanut positiivista palautetta jokaiselta Split End Bonderia kokeilleelta asiakkaalta.”

Ulla-Riitta Koskinen @Umppu

Hoidon tekeminen on nopeaa

b3 Split End Bonder levitetään pyyhekuivien hiusten latvoihin, föönataan kuivaksi ja käydään raudalla nopeasti osioittain läpi. Kun hiukset on käyty raudalla läpi, on hoito valmis ja hius viimeistelty. Vaikutus kestää jopa 4 viikkoa.

Yhdestä 350ml b3 Split End Bonder -pullosta saa noin 50 hoitokäsittelyä. Hinnoittele palvelu omaan palveluhinnastoosi.

Inspiroidu lukuisista kauniista Brazilian Bond Builder -töistä ja ota seurantaan @brazilianbondbuilder_finland instagram!

Tilaa tuotteet: