Tieteeseen pohjautuva Living Proof -hiustenhoitosarja mullistaa perinteiset käsitykset hiustuotteissa käytettävistä raaka-aineista

Innokas ryhmä tutki olemassa olevia hiustuotteita ja totesi, että jotain selvästikin puuttui. Markkinoilla olevat tuotteet eivät olleet tarpeeksi hyviä ja pian he ymmärsivät miksi: hiustuoteteollisuudessa oli vuosikymmenestä toiseen käytetty samoja vanhanaikaisia raaka-aineita, eikä uusia innovaatioita ollut juurikaan kehitetty. Lähes kaikkien olemassa olevien tuotteiden hoitavuus perustui silikoneihin ja öljyihin. He päättivät korjata asian ja luoda markkinoille uusia raaka-aineita – ja uusia parempia tuloksia. 

Kaksikymmentä patenttia, yli 50 tuotetta ja yli 130 kansainvälistä palkintoa sekä lukemattomat kiitoskirjeet asiakkailta, “eläviltä todisteilta” kertovat brändin menestystarinaa. 

miksi Living proof 

Saat Living proof -tuotteiden avulla silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia. 

Living proofin kaikki tuotteet sisältävät terveen hiuksen molekyyliä OFPMA:ta. Se hylkii likaa pitäen hiukset puhtaana pidempään. Uskomatonta, eikö? Kun hiukset hylkivät likaa, ne pysyvät myös puhtaina pidempään, eikä niitä tarvitse pestä niin usein. Hiukset pysyvät silloin myös paremmassa kunnossa, kun ne eivät altistu niin usein pesun ja veden aiheuttamalle rasitukselle. Lisäksi, kun hiuksiin ei tarvitse muotoiltaessa laittaa pölyä ja likaa imeviä silikoneja ja hartseja, ne pysyvät ilmavina ja puhtaan tuntuisina pidempään. Kierre on katkaistu.

Mutta tämä ei jää vielä tähän. Living proofin teknologia menee vielä pidemmälle. Kun käytät säännöllisesti Living proofin tuotteita, hiuksesi tulevat parempikuntoisiksi ja terveemmän näköisiksi. Tuloksena ovat pehmeän käsiteltävät, luonnollisesti liikkuvat ja helposti muotoiltavat hiukset. 

Yli 670 käyttäjän tutkimuksessa 3/4 henkilöistä näki välitöntä parannusta hiuksissaan käytettyään Living Proof -tuotteita ja kuuden kuukauden kuluttua 97% säännöllisesti tuotteita käyttäneistä sanoi hiustensa olevan merkittävästi terveemmät, käsiteltävämmät, kiiltävämmät, sileämmät, vahvemmat ja tuuheammat.

Patentoitu tieteemme