KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT 12.18 ULTRA.LIGHT.ASH.VIOLET 100ml

KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT -erikoisvaalennusväri. Vaalentaa jopa 5 astetta

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT -erikoisvaalennusvärisarjan 6 eri sävyä mahdollistavat kauniisti taittuvat, ultravaaleat vaalennusvärjäykset. Hellävaraiset, mutta tehokkaat vaalennusvärit vaalentavat jopa 5 astetta, luoden optimaaliset vaalennustulokset ja luonnollisen pigmentin neutralisoinnin samalla antaen suojan hiuksille.

BLONDE HIGH.LIFT -värisarjan sisältämä orgaaninen arganöljy on luontaisesti hiuksia ravitseva ja elvyttävä. Edistyksellisen KM.ARGAN-SPHERE -teknologian yhdistämät arganöljy ja pigmentit muodostavat pallomaisia pisaroita, jotka levittyvät tasaisesti kaikkialle. Tämän ansiosta väreillä on
erinomainen levitettävyys, nopea pigmentin läpäisykyky sekä värikylläiset sävyt, mikä mahdollistaa tasaiset ja täydellisen kauniit vaaleat lopputulokset.

6 räätälöityä värisävyä, joiden optimoidut väripigmenttiyhdistelmät mahdollistavat kirkkaiden ja heleästi hehkuvien vaalennusvärjäyksien luomisen.

Innovatiivinen FLORAL.ACCORD COMPLEX – kevyt kukkaistuoksuyhdistelmä takaa, että vaalennuspalvelu on miellyttävä sekä kampaajalle että asiakkaalle.

Vegaaninen koostumus sisältää Ecocert -sertifoitua orgaanista arganöljyä.

Käyttö: Sekoita BLONDE HIGH.LIFT -erikoisvaalennusväri
COLOR.ME CREAM.ACTIVATOR -hapetteen kanssa, sekoitussuhde 1:2. Anna vaikuttaa lämmön kanssa 30–40 minuuttia tai ilman lämpöä 50–60 minuuttia. Tarkkaile visuaalisesti.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT 12.18 ULTRA.LIGHT.ASH.VIOLET 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...