Paint Bang Semi Permanent suoraväri MOON (NEUTRAL) 75ml

Ammoniakiton suoraväri, MOON (NEUTRAL) pastelloi muita Paint Bang -värejä!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): NOPAMO Osastot: , , , ,

Kuvaus

PAINT BANG on ammoniakiton suoraväri, jolla voidaan luoda ainutlaatuisia lopputuloksia. Loputtomat värimahdollisuudet saadaan sekoittamalla sävyjä keskenään. Tällä suoravärillä pääset ilmaisemaan itseäsi ja tapaasi olla.

Universumimme ja sen planeetat, jokaisella on oma värinsä, syntyivät (Big Bang) alkuräjähdyksessä. Paint Bangin eksentriset vivahteet tulevat väriräjähdyksestä, yksi vivahde jokaiselle planeetalle. Väri + Räjähdys = Paint + Bang.

PAINT BANG ei ainoastaan takaa hämmästyttäviä värejä hiuksiin, vaan se on samalla hiuksia kosteuttava hoitoaine. Kolmen kasviproteiinin sekoitus (vehnä, soija ja maissi) ja pantenoli hoitavat ja kostettavat hiuksia.

Paint Bang ei vaalenna hiuksia. Kirkkaimman lopputuloksen saat, kun käytät suoraväriä vaalennettuihin hiuksiin. Värin kesto: 10–20 pesukertaa.

Käyttö: Pese hiukset shampoolla, käytä suojakäsineitä, levitä haluttu sävy tasaisesti hiuksiin – käytä harjaa apuna. Anna vaikuttaa 15–30 min. Huuhtele hiukset huolellisesti haalealla vedellä, kunnes kaikki jäämät on poistettu ja vesi on kirkasta.

Pastelloi muita sävyjä: Luo pastellisävyjä sekoittamalla Moon Neutral 10:1 (esim. 10 osaa Moon Neutral + 1 osa Paint Bang). Mikäli haluat erittäin vaaleita pastellisävyjä käytä suhteessa 20:1.

SVH: 15,90€

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paint Bang Semi Permanent suoraväri MOON (NEUTRAL) 75ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *