Ale

PULP RIOT TONER Pale Pink toner 90 ml -60% (p)

Pikasävyte, PALE PINK.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Pulp Riot Toner -sävytteet ovat nopeita, visuaalisen vaikutusajan sävytteitä vaaleille hiuksille. Ne saavuttavat sävyn jo muutamassa minuutissa. Värin intensiivisyyttä säädellään vaikutusajalla ja hapetteen vahvuudella sekä sekoitussuhteella. Pulp Riot Tonereita voidaan sekoittaa rajattomasti keskenään.

KÄYTTÖOHJE:
1. Sekoita 1 osa toneria ja 2 osaa 1,8% (hennot, ohuet hiukset) tai 3% (paksut, karkeat hiukset) hapetetta. Vinkki! Jos haluat hidastaa värin kehittymistä tai saada pastellisemman lopputuloksen, voit käyttää sekoitussuhteena 1:3 tai 1:4.
2. Lisää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, 1 – 1,5 cm osioissa. Levitä väriä ensin vaalennettuihin osioihin, tyvestä latvaan liikuttaen värisutia sivulta toiselle varmistaaksesi värimassan tasaisen levittymisen hiuksiin.
3. Pulp Riot Tonerit ovat huippunopeita ja edistyksellisiä, ja ne saavuttavat sävyn jo 5 minuutissa tai jopa nopeammin. Jos haluat intensiivisemmän lopputuloksen, voit antaa tonerin vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pese hiukset shampoolla vaikutusajan jälkeen.
4. Voit sekoittaa Tonereita vapaasti keskenään luodaksesi monipuolisia lopputuloksia. Ne toimivat parhaiten 8-10 -tummuisilla pohjilla. Tonerit ovat myös erinomaisia valmistaaksesi täydellisen pohjan suoraväriä varten.

Lue tarkemmat Pulp Riot High Speed Toner käyttöohjeet tästä


Tutustu Pulp Riot High Speed Tonereihin lisää videoiden avulla

Lisätiedot

Tuotemerkki