SIBEL Blue-Black Star Look

Väriaine kulmakarvoille ja silmäripsille

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): P002790 Osastot: ,

Kuvaus

Väriaine kulmakarvoille ja silmäripsille

Käyttöohjeet: puhdista ripsistä ja kulmakarvoista rasvajäänteet. Levitä voidetta alaluomelle ja aseta sille suojalappu/ripsityyny, jonka toiselle puolelle on sivelty voidetta. Suojassa ei saa olla taitoksia, ja sen täytyy sopia hyvin silmäripsien alle. Sitä voi kevyesti painaa paikalleen.
Sekoita väri: (noin 2 cm pituinen väriliuska ja 10 tippaa STAR LOOK DEVELOPER – OXIDANT hapetetta) ja sekoita voidemaiseksi tahnaksi. Levitä seosta varovaisesti asiakkaan suljetuille silmäripsille värisiveltimellä kunnes ne ovat täysin peitossa. Levitä tämän jälkeen samaa tai kirkkaampaa väriä karvan kasvusuunnassa kulmakarvoille ja vältä tahraamasta ihoa. 10– 15 minuutin kuluttua (halutun voimakkuuden mukaan) puhdista kulmakarvat pyyhkien puhtaalla pumpulityynyllä ja puhdista sitten saippualla. Poista tahrat iholta värinpoistoaineella, mutta vältä koskemasta ihoa silmien ympärillä. Irrota ripsisuojalaput ylöspäin vetäen ja poista ylimääräinen väri puhtaalla vedellä ja pumpulilla. Asiakkaan silmien täytyy pysyä täysin kiinni koko levitysvaiheen ajan. Väri säilyy 6 viikkoa.

Varotoimenpiteet: lue ja noudata käyttöohjeita. Sisältää FENYLEENIDIAMIINEJA (TOLUEENIDIAMIINEJA). Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion, tee testi ennen käyttöä. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Käytä sopivia suojahanskoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.