Uusi ELEVEN Australia Keep My Colour Blonde Conditioner pitää vaaleat hiukset kirkkaina!

ELEVEN Australia Keep My Colour Blonde -tuoteperhe kasvaa päivittäiseen käyttöön sopivalla hoitoaineella. Keep My Colour Blonde -tuotteet ovat täydellisiä värjätyille tai luonnonvaaleille hiuksille sekä harmaille hiuksille. Ne ylläpitävät kauniin kirkasta sävyä hoitaen ja kosteuttaen hiuksia samalla tehokkaasti. Tuoteperheeseen kuuluvat KEEP MY COLOUR BLONDE -shampoo, -hoitoaine sekä KEEP MY COLOUR BLONDE TREATMENT -tehohoitoaine.

Uutuus! KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER

Koostumukseltaan kevyt KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER on päivittäiseen käyttöön sopiva, luonnollisia ja värjättyjä vaaleita sävyjä kirkastava hoitoaine, joka jättää hiukset ilmaviksi. Hoitoaineen sisältämä sitruunaruohouute auttaa vahvistamaan hiustuppia samalla kun hydrolysoitu kvinoa korjaa sekä suojaa hiuksia. Lopputuloksena on kauniin kirkkaat ja kiiltävät hiukset.

Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele.


ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR BLONDE SHAMPOO kirkastaa vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyä, taittaa ei-toivottuja lämpimiä vivahteita, vahvistaa hiuksia sekä antaa niille volyymia soija- ja vehnäproteiinien avulla. Shampoo sopii värjätyille sekä luonnollisille vaaleille ja harmaille hiuksille.

ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR TREATMENT BLONDE on tehohoito, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja taittaa ei-toivottuja lämpimiä vivahteita samalla kun hoitaa hiuksia ja lisää niiden kiiltoa. Tehohoidon sisältämä makadamiapähkinäöljy hoitaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Lopputuloksena kauniin kirkkaat, pehmeät sekä terveen tuntuiset vaaleat hiukset.  


Tilaa tuotteet: