Uusilla KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS -tuotteilla toteutat ylelliset laine- ja kiharalookit

KEVIN.MURPHY CURLS -tuoteperhe kasvaa kiharaa aktivoivilla KILLER.CURLS – shampoolla ja hoitoaineella sekä KILLER.TWIRLS-muotoiluvoiteella. Kauramaitoa sisältävät uutuustuotteet ovat suunniteltu erityisesti ilmakuivauksella saavutettaviin ylellisiin laine- ja kiharalookkeihin. Tuotteet ovat saatavilla toukokuun 2023 puolivälissä.

Yli 66%:lla ihmisistä on jonkinlaista tekstuuria, lainetta tai kiharaa hiuksissaan ja erilaiset kiharatutoriaalit #mycurlyhairroutine, #heatlesscurls #overnightcurls ovat sosiaalisen median alustojen suosituimpia hiusvideoita. KILLER.CURLS-tuotteet ovat suunniteltu korostamaan jokaisen omaa, uniikkia ja erilaista kihararakennetta. Ne ovat täydellinen valinta erilaisiin ilmakuivauslookkeihin ja niillä saavutetaan ylelliset, täydelliset laineet sekä kiharalookit.

KILLER.CURLS WASH

Kiharaa aktivoiva, ravitseva ja kosteuttava shampoo laineikkaille ja kiharille hiuksille. Kauramaitoa sisältävä shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja sen koostumus sisältää runsaasti ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat hiuksia ja säilyttävät niiden luonnollisen kosteustasapainon. Kiharista ja laineista tulee kiiltävät ja elinvoimaiset.

KILLER.CURLS RINSE

Kiharaa aktivoiva, ravitseva ja tehokkaasti kosteuttava hoitoaine laineikkaille ja kiharille hiuksille. Sisältää avokadoöljyä ja kauramaitoa, jotka yhdessä suojaavat ja vahvistavat hiuksia sekä lukitsevat kosteuden hiuksen sisään. Lopputuloksena kauniin kimmoisat ja erotellut kiharat sekä laineet.

KILLER.TWIRLS

Laineikkaille sekä kiharille hiuksille suunniteltu muotoiluvoide, joka korostaa ja aktivoi kiharaa sekä antaa tehokkaan kosteussuojan. Sisältää kosteuttavaa kauramaitoa sekä ravitsevaa karitevoita. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat hiusten ilmakuivua. KILLER.TWIRLS on koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset luonnollisen pehmeiksi, ilmaviksi ja liikkuviksi.

Käyttö: Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja kampaa läpi hellävaraisesti. Pyörittele osioittain ja anna ilmakuivua.