Uutta! Innovatiivisilla KEVIN.MURPHY BLOW.DRY-suihkeilla saavutetaan pitkäkestoiset ja täydelliset lopputulokset!

Uusilla KEVIN.MURPHY BLOW.DRY -tuotteilla saavutetaan täydelliset ja pitkäkestoiset lopputulokset tyyliin kuin tyyliin. Valitse kauniit ja kimmoisat kiharat, silkkisen sileät ja suorat hiukset, runsasta tuuheutta tai ilmava tyvikohotus!

Lanseeratessaan pitkäketjuisia polymeereja sisältävän EVER.SMOOTH-suihkeen, Kevin Murphy tiesi olevansa jonkin suuren innovaation jäljillä ja halusi viedä tämän teknologian käytön pidemmälle. Syntyi ajatus kokonaisesta tuoteperheestä suorituskykyisiä tuotteita, jotka sisältävät pitkäketjuisten polymeerien teknologian ja pidentävät muotoilun kestoa merkittävästi.

Innovatiiviset lämpöaktivoituvat EVER.BOUNCE, EVER.LIFT ja EVER.THICKEN -muotoilusuihkeet yhdessä aiemmin lanseeratun EVER.SMOOTH-suihkeen kanssa muodostavat BLOW.DRY-tuoteperheen. BLOW.DRY-tuotteilla saavutetaan täydelliset ja pitkäkestoiset, jopa kolme pesukertaa kestävät lopputulokset niin kampaamossa kuin kotonakin.


BLOW.DRY EVER.BOUNCE

EVER.BOUNCE on täydellinen valinta kun halutaan luoda kauniin kiiltävät, kimmoisat ja luonnollisen liikkuvat laineet sekä kiharat. EVER.BOUNCE antaa kiharamuotoilulle joustavuutta ja eroteltavuutta sekä lukitsee muotoilun hiukseen. Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.

KÄYTTÖ:

Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin osioittain tyvestä latvaan. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.BOUNCE hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi kimmoisuutta sekä joustavuutta antavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit viimeistellä tyylin muotoiluraudalla halutessasi.


BLOW.DRY EVER.LIFT

Valitse EVER.LIFT kun haluat pitkäkestoisen tyvikohotuksen ja ilmavaa volyymia. Ruusunjuuri- ja laventeliuute yhdessä suojaavat ulkoisilta haittavaikutuksilta. EVER.LIFT silottaa hiuksen pinnan sekä suojaa ilmankosteuden aiheuttamalta pörrööntymiseltä. Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.

KÄYTTÖ:

Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin tyveen tai osioittain tyvestä latvaan. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.LIFT hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi volyymia antavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit viimeistellä tyylin muotoiluraudalla halutessasi.


BLOW.DRY EVER.THICKEN

EVER.THICKEN on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat runsasta ja käsinkosketeltavan pehmeää tuuheutta. Suihkeen sisältämät antioksidanttiset luomupuuvilla- ja herneen itu-uute yhdessä ravitsevat hiuksia ja tekevät niistä tuuheammat, vahvemmat ja kiiltävät. Hiukset pysyvät tuuheampina ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.

KÄYTTÖ:

Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin osioittain tyvestä latvaan. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.THICKEN hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi tuuheutta antavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit viimeistellä tyylin muotoiluraudalla halutessasi.


BLOW.DRY EVER.SMOOTH

Valitse EVER.SMOOTH kun haluat silkkisen sileän lookin. Erinomainen valinta kiharan hiuksen suoristamiseen. Sinisen ja valkoisen sypressin sekä sitruspuun kasvihapot suojaavat hiuksia ja tekevät niistä kimmoisat. Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.

KÄYTTÖ:

Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin tyvestä latvaan osioittain. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.SMOOTH hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi silottavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit myös käyttää muotoilurautaa haluamasi tyylin luomiseksi. Vinkki: EVER.SMOOTH-suihketta voit käyttää halutessasi kuiviin puhtaisiin hiuksiin ennen lämpömuotoilua.


Tilaa KEVIN.MURPHY BLOW.DRY -tuotteet:

Lataa markkinointimateriaalit kampaamosi somemarkkinointiin TÄSTÄ ja merkitse meidät julkaisuihisi @kevinmurphyfinland #kmblowdry

Seuraa meitä instassa!