Uutta! K18Hair molecular repair hair oil tekee hiuksista sileät ja kauniin kiiltävät välittömästi ja pitkäkestoisesti

K18Hair molecular repair hair oil tekee hiuksista välittömästi ja pitkäkestoisesti sileät, pehmeät ja kauniin kiiltävät. Kaikille hiuslaaduille sopiva silikoniton öljy jättää hiukset ilmaviksi!

Silikoniton öljy targetoi hiusten pörrööntymistä aiheuttavia tekijöitä kolmella eri tavalla. Patentoitu K18Peptide™ korjaa hiusten pörrööntymisen aiheuttavat vauriot pintaa syvemmältä korjaamalla hiuksen rakenteessa olevat rikkoutuneet polypeptidiketjut. Luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja palauttavat niiden hydrofobisen suojan, joka yleensä vaurioituneissa hiuksissa on madaltunut. Hiuksista tulee välittömästi pehmeät, kiiltävät sekä kirkkaat. Lisäksi hiusöljyn sisältämä tehokas lämpösuoja estää lämpömuotoilusta aiheutuvia vaurioita. Molecular repair hair oil sopii kaikille hiuslaaduille ja jättää hiukset ilmaviksi.

Käyttö:
Voit käyttää öljyä pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua ja/tai kuiviin hiuksiin viimeistelytuotteena. Öljyn koostumus on erittäin tiivis, joten aloita 1-3 tipalla ja lisää tarvittaessa. Hiero tuote ensin kämmeniin ja levitä tasaisesti pituuksista latvoihin.

Molecular repair hair oil -öljyä voi käyttää yksinään, mutta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään molecular repair hair oil -öljyä viimeisenä osana hiusten rakenteen korjaavaa K18Hair -hoitokokonaisuutta.


“Erilaisia hiusöljyjä käytetään päivittäin kampaamoissa ja kotihoitotuotteina. Hiusöljy ei siis ole uusi keksintö, mutta ymmärsimme että lähestymistapa öljyihin on vanhentunut eikä pohjaudu todelliseen ymmärrykseen hiuksen biologiasta. Tiede kertoo meille, että hiusten pörrööntyminen johtuu suurimmaksi osaksi syvemmällä hiuksen rakenteessa olevista vaurioista. Perinteiset hiusöljyt, jotka vain kosmeettisesti pinnoittavat hiuksen ulkopinnan, eivät saa aikaan pitkäkestoisia lopputuloksia eivätkä korjaa todellista ongelmaa. Me haastoimme itsemme luomaan tuotteen, joka taltuttaa hiusten pörröisyyden täysin uudella tavalla. Tuotteen, joka antaa pitkäkestoisen ratkaisun: Patentoitu K18PeptideTM korjaa vauriot hiuksen keratiinirakenteessa ja ainutlaatuinen öljy-yhdistelmä on formuloitu toimimaan sekä kuitukerroksessa että pintakerroksessa ja silottamaan hiukset tehokkaasti. Viimeinen asia pitkäkestoisessa pörröisyyden taltuttamisessa oli lisätä tehokas lämpösuoja, jotta voimme estää lämpömuotoilusta aiheutuvat vauriot ja katkaista hiusten pörrööntymisen kierteen. Lopputuloksena on vallankumouksellinen tuote, joka vahvistaa hiusta sisältäpäin, taltuttaa pörröisyyden sekä antaa hiuksille sen viimeistellyn sileän tunteen, jota moni hiustenhoitorutiineillaan yrittää tavoittaa. ”

– K18Hair CEO, Suveen Sahib

Hiusten rakenteen korjaava K18Hair-hoito

Step 1: Puhdista

Puhdista hiuksesi valitsemallasi K18 PEPTIDE PREPTM shampoolla.

Suosittelemme detox shampoon käyttöä ennen ensimmäistä K18Hair-hoitoa ja tämän jälkeen kerran viikossa. Valitse pH maintenance shampoo hiustesi säännölliseen pesuun.

Step 2: Korjaa

Levitä hiuksiin jätettävä K18Hair Mask -tehohoito shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita 1m:lla K18Hair Maskia. Levitä kaikkialle hiuksiin latvoista alkaen. Älä käytä hoitoainetta, anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Vaikutusajan jälkeen voit lisätä hiuksiin jätettävän tai poishuuhdeltavan hoitoaineen. Koostumukseltaan kevyt K18Hair Mask jättää hiukset ilmaviksi.

Step 3: Silota

Maskin 4 minuutin vaikutusajan jälkeen levitä 1–3 tippaa K18Hair Oil -öljyä pituuksista latvoihin, anna vaikuttaa 4 minuuttia ja muotoile haluamallasi tavalla. Lisää vielä 1–3 tippaa öljyä kuiviin hiuksiin viimeistelytuotteena kun haluat näyttävää kiiltoa ja sileyttä.

Step 4: Nauti 

Upean vahvoista, hyvinvoivista ja elinvoimaisista hiuksistasi.