Uutta! K18Hair PEPTIDE PREP SHAMPOOT!

Hiusten hyvinvointi alkaa puhtaista hiuksista ja hiuspohjasta

Vesijohtovesi on usein kalkkipitoista ja putkistosta liukenee veteen kuparia. Kupari ja epäpuhtaudet vaurioittavat hiuksia. Selkeimmin tämän voi havaita, kun vaaleat tai vaalennetut hiukset alkavat vihertää – tällöin kupari on vaurioittanut hiuksia jo pidemmän aikaa. Tummissa hiuksissa nämä vauriot näkyvät hiusvärin sameutena. Hiuksiin kertyneet epäpuhtaudet tekevät hiuksista kiillottomat ja vaikeasti muotoiltavat.

K18 PEPTIDE PREPTM shampoot luovat ihanteellisen perustan hyvinvoiville hiuksille. Puhtaalla pohjalla hiusväristä tulee kirkkaampi, muotoilutuotteet toimivat paremmin ja tehohoidoille saadaan maksimaalinen teho. Shampoot sisältävät ainutlaatuisen patentoidun K18Peptiden, joka suojaa ja ennaltaehkäisee hiuksia tulevilta vaurioilta. Hiuksista tulee helposti hallittavat, ilmavat ja luonnollisen liikkuvat.


K18Hair PEPTIDE PREPTM Detox Shampoo

Tehokkaasti syväpuhdistava shampoo. Sen sisältämät aktiivihiili ja salisyylihappo syväpuhdistavat hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti poistaen hiuksista lian, ylimääräiset öljyt, metallit, silikonit sekä tuotekertymät säilyttäen samalla hiusten ja hiuspohjan luonnollisen lipidi- ja kosteustasapainon. Ei haalista hiusväriä.

Puhdistaa jo ensimmäisessä pesussa

  • 99% tuotekertymistä
  • 96% talista
  • 76% kuparijäämistä

Käyttö: Käytä kerran viikossa tai tarvittaessa. Hiero hiuksiin sekä hiuspohjaan ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa.

Dermatologisesti testattu, pH 3.8–4.2.

Shampoo sisältää patentoidun K18Peptiden, joka suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta – lopputuloksena vahvat ja elinvoimaiset hiukset.


K18Hair PEPTIDE PREPTM pH Maintenance Shampoo

K18 PEPTIDE PREP pH maintenance shampoo on hiusten ja hiuspohjan pH- tasapainoa ylläpitävä shampoo, joka sulkee hiusten pintakerroksen, tehden niistä kiiltävämmät säilyttäen samalla hiuksien luonnollisen kosteustasapainon. Shampoo sopii kaikille hiustyypeille jokapäiväiseen käyttöön ja sen sisältämät tehokkaat, kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet mahdollistavat raikkaat, puhtaat ja elinvoimaiset hiukset ilman ylimääräisiä tuotejäämiä hiuksissa.

Käyttö: Hellävarainen, voidaan käyttää päivittäin. Hiero kosteisiin hiuksiin ja erityisesti hiuspohjaan, huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa.

Dermatologisesti testattu, pH 4.5–5.5.

Shampoo sisältää patentoidun K18Peptiden, joka suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta – lopputuloksena vahvat ja elinvoimaiset hiukset.


K18 PEPTIDE PREPTM shampoot valmistelevat hiukset K18Hair- hoitoon, joka korjaa hiusten rakennevauriot vain 4 minuutissa!

step 1

Puhdista hiukset valitulla K18 PEPTIDE PREP shampoolla. Suosittelemme detox shampoon käyttöä ennen ensimmäistä K18Hair-hoitoa ja tämän jälkeen kerran viikossa. Valitse pH maintenance shampoo hiusten säännölliseen pesuun.

step 2

Levitä hiuksiin jätettävä K18Hair Mask -tehohoito shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Aloita 1m:lla K18Hair Maskia. Levitä kaikkialle hiuksiin latvoista alkaen. Älä käytä hoitoainetta, anna vaikuttaa 4 minuuttia. Ei huuhdella. 4 minuutin jälkeen muotoile haluamallasi tavalla. Koostumukseltaan kevyt K18Hair Mask jättää hiukset ilmaviksi.