Uutuus! Living Proof Curl -tuotteet ratkaisevat kiharoiden hiusten haasteet tieteen ja teknologian avulla

Pörröisyys, kuivuus, elottomuus ja haurastuminen ovat vain muutamia kiharoiden hiusten haasteita, joihin ei tuntunut löytyvän yksinkertaista ratkaisua ja perinteiset kiharoille hiuksille suunnatut tuotteet tarjoavat vain väliaikaisen avun kiharoiden hiusten haasteille. Ne toimivat ikäänkuin laastareina yhdelle hiusongelmalle kerrallaan. Tämä johtaa tarpeeseen käyttää useita tuotteita ja siltikin apu on vain väliaikainen.

Living Proof Curl-sarjan tuotteet ratkaisevat juurisyyn kiharoiden hiusten haasteiden taustalla. Tuotteiden sisältämä Healthy Curl Complex on Living Proofin ensimmäinen biomimeettinen yhdistelmä, joka muodostaa vahvistavan suojan jokaisen kiharan ympärille. Se ehkäisee hiuksen pintakerroksen avautumista, vaurioiden muodostumista, kosteuttaa tehokkaasti sekä edesauttaa kiharoiden muodostumista ja ehkäisee hiusten pörrööntymistä. Lopputuloksena on vahvat, erotellut sekä elinvoimaiset kiharat.

Sarjaan kuuluvat Curl Shampoo ja -hoitoaine, hoitavat muotoilutuotteet Curl Enhancer, Curl Definer ja Curl Elongator sekä muotoiluun ja viimeistelyyn Curl Defining Gel ja Moisturizin Shine Oil.


PESE & HOIDA

Hoitava shampoo & hoitoaine -duo aloittaa kauniiden kiharoiden muotoilun jo pesuvaiheessa

CURL SHAMPOO

Miedosti vaahtoava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja tekee kiharoista vahvat sekä erotellut. Selvittävä koostumus.

CURL CONDITIONER

Vahvistava hoitoaine tekee kiharoista luonnollisen liikkuvat, kimmoisat ja kauniin kiiltävät. Tehokkaasti selvittävä koostumus ehkäisee hiusten vaurioitumista sekä edesauttaa kiharoiden muodostumista.

Curl Shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille kiharatyypeille.


HOITAVAT MUOTOILUTUOTTEET

Living Proof otti uuden lähestymistavan ja korvasi jätettävät hoitoaineet hoitavilla muotoilutuotteilla. Näillä tuotteilla on optimaalinen hoitotehokkuus sekä muotoiluominaisuudet.

CURL ENHANCER – Laineille ja loiville kiharoille

Painoton hoitovoide korostaa laineita ja loivia kiharoita tehden niistä pehmeät, kiiltävät ja kosteutetut. Parantaa hiusten hallittavuutta ja antaa kevyttä pitoa.

CURL DEFINER – Kiharoille

Kevyt, hoitava muotoiluvoide korostaa kiharoita tehden niistä kauniin kimmoisat, kiiltävät ja pörröttömät. Curl Definer vahvistaa hiuksia ja edesauttaa kiharoiden muodostumista.

CURL ELONGATOR – Erittäin kiharoille hiuksille

Hoitava muotoiluvoide erottelee ja selvittää kiharat hiukset tehokkaasti. Lopputuloksena pehmeät, kiiltävät ja pörröttömät kiharat. Curl Elongator antaa hiuksille luonnollista erottelua, joustavuutta sekä hallittavuutta.


MUOTOILE & VIIMEISTELE

Curl Defining Gel sekä Moisturizing Shine Oil viimeistelevät tyylisi. Ne antavat muotoilullesi extra-kiiltoa, kevyttä pitoa ja lisäsuojaa hiusten pörrööntymiseltä.

CURL DEFINING GEL

Kevyt muotoilugeeli erottelee kiharat hiukset ja antaa tehokkaan suojan ilmankosteutta vastaan ilman kovaa tai rapeaa tunnetta hiuksissa. Auttaa säilyttämään muotoilun jopa 12 kertaa pidempään korkeassa ilmankosteudessa. Pitkäkestoista pitoa ja täydellistä erottelua kaikille kiharalaaduille.

CURL MOISTURIZING SHINE OIL

Erityisesti kiharoille hiuksille suunniteltu silikoniton öljy kosteuttaa hiuksia tehokkaasti tehden niistä kauniin kiiltävät, pehmeät ja hyvinvoivat. Moisturizing Shine Oil sisältää ainutlaatuisen 5 öljyn yhdistelmän, joka jäljittelee hiuksen luonnollisia rasvahappoja. Nopeasti imeytyvä öljy sopii kaikille kiharalaaduille.


Tilaa Living Proof Curl -tuotteet