COLOR.ME +TECHNOLOGY

pH.D & COLOUR.XELERATE

pH.D-neste
pH-muunnin

COLOR.ME pH.D -neste ja sen kanssa käytettävä LIQUID ACTIVATOR 3% -hapete muuttavat tutun COLOR.ME -värin pesupaikalla tehtäväksi hapanväriksi. Tällä hellävaraisella käsittelyllä saat aikaan upean kiiltosävyn! Taita, freesaa, tasapainota tai viilennä, erittäin nopealla vaikutusajalla.

COLOUR.XELERATE
Vaikutusaikaa lyhentävä öljy

COLOR.ME-värin vaikutusaikaa lyhentävä öljy, jonka avulla säästät merkittävästi aikaa salongissasi. Lisäät vain muutaman tipan öljyä värimassan joukkoon. Avokadoa sisältävä öljy pidentää hiusvärin kestoa, hoitaa hiuksia ja antaa niille upeaa kiiltoa. E-vitamiinin antioksidantit suojaavat hiusta vaurioitumiselta.

Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi