Tilaa oma COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -testipakettisi

Hei sinä ihana kampaaja ja tervetuloa COLOR.ME by KEVIN.MUPRHY -maailmaan, jossa vaaleat sävyt loistavat kirkkaina, kuparit hehkuvat täyteläisinä ja ruskeat sävyt näyttäytyvät suklaan vivahteissa. Maailmaan, jossa muoti, hiusmuotoilu ja innovatiivinen teknologia yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Valitse oma testipakettisi!

Olemme koostaneet kolme erilaista COLOR.ME -testipakettia, joista löydät kouluttajamme Riikka Vanha-ahon suosikkisävyt säihkyviin kupareihin, ylellisiin ruskeisiin sekä kirkkaisiin vaaleisiin.

BROWNIES TEST.KIT
Täyteläiset ruskeat sävyt

COPPERS TEST.KIT
Säihkyvät kuparit

BLONDE.TONING TEST.KIT
Kuulaat vaaleat

Kerro meille oheisella lomakkeella kampaamosi tiedot ja minkä testipaketin haluaisit. Testipaketit sisältävät sävyjen lisäksi yhden COLOR.ME-hapetteen ja käyttöohjeet.


  Yleistä huomioitavaa ja ehdot:


  Testipaketteja on rajoitettu erä. Vain uusille asiakkaille. Yksi testipaketti kampaajaa kohden. Olemme yhteydessä jokaiseen testaajaan ennen testipaketin toimittamista. Pidätämme oikeuden lähettää tai olla lähettämättä testipakettia. Testipakkauksen vastaanottaja sitoutuu tapaamiseen myyntiedustajamme kanssa.

  COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -värisarja antaa kampaamollesi taloudellisen ja kompaktin ratkaisun, joka mahdollistaa monipuoliset väripalvelut asiakkaillesi. Hapetetta ja sekoitussuhdetta säätämällä saat siitä kevytvärin sekä kestovärin. pH.D-happamuudensäätäjän avulla muutat värin lisäksi erityisen hellävaraiseksi ja kiiltoa antavaksi hapanväriksi. Sekoitus teknologiaa ja helliä, luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan ennennäkemättömän kiillon, ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa.

  Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

  KEVIN.MURPHY

  KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi