If you look at history, innovation doesn’t just come from giving people incentives;
it comes from creating environments where their ideas can connect.”
– Steven Johnson


K18HAIR BUSINESS TALKS HELSINKI
TO 15.9. KLO 10-12
FRAMEDA ACADEMY

K18Hair Business Talks -verkostoitumistapahtuma kokoaa yhteen hiusalan ammattilaiset keskustelemaan menestyvän liiketoiminnan rakentamisesta, itsensä ja myynnin kehittämisestä, motivaatiosta ja rohkeudesta.

Jordan Alexander

K18Hair Senior Director Global Education

Sointu Borg

Yrittäjä, motivaatiovalmentaja, henkilöbrändääjä

Kati Mouhu

Yrittäjä, SAVON-kauneusbrändin perustaja

K18Hair muutti koko hiusalan kertaheitolla ja nousi kulttimaineeseen ennätysvauhdilla. Nyt saamme Suomeen K18hair Senior Director of Global Education Jordan Alexanderin! K18HAIR BUSINESS TALKS -tapahtumassa Jordan kertoo K18Hair tarinan, miten syntyi teknologia ja tuotteet, jotka muuttivat alaa pysyvästi käytännössä yhdessä yössä. Miten K18Hair nousi ennennäkemättömäksi viraaliksi ilmiöksi ja mitä uutuuksia K18Hair lanseeraa pian.


Lisäksi pääsemme kuulemaan rohkeasta henkilöbrändistään tunnettua liiketoiminnan menestyjää, Diili-voittajaa Sointu Borgia ajatusmallien murtamisesta myynnin edistämisessä, uskomisesta itseen ja omaan tekemiseen.


Kauneusbrändi SAVONin perustaja Kati Mouhu on muuntautumiskykyinen kauneusalan moniosaaja. Hän kertoo kuinka ohjata liiketoimintaa ottamalla ohjat numeroista, Take control! Kati puhuu meille myös motivaatiosta ja työn merkityksellisyydestä.

AIKA: TORSTAI 15.9. KLO 10-12

PAIKKA: FRAMEDA ACADEMY, KANSAKOULUKUJA 3, HELSINKI

HINTA: 39€ + ALV.

Tule mukaamme keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Tapahtumassa on aamiaistarjoilu ja jokainen osallistuja saa K18Hair goodiebagin. Paikkoja on rajoitetusti.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa. Muussa tapauksessa tapahtuman hinta veloitetaan.