TUTUSTU & ILMOITTAUDU KEVIN.MURPHY & COLOR.ME-KOULUTUKSIIN:

KEVIN.MURPHY WASHES & RINSES ONLINE TUOTEKURSSI

KEVIN.MURPHY STYLING ONLINE
TUOTEKURSSI

KEVIN.MURPHY SPRING.NEWS ONLINE
TRENDIKOULUTUS

KEVIN.MURPHY COLOR.ME COVERS COLOR.ME VÄRIN TRENDIKURSSI

KEVIN.MURPHY BOOST.YOUR.BUSINESS JÄLLEENMYYNTIÄ KEHITTÄVÄ KURSSI

KEVIN.MURPHY SS24 TRENDS & INSPIRATION -TRENDIKURSSI

LEARN.ME TUOTEKURSSI

COLOR.ME START
VÄRIN PERUSTASON KURSSI

COLOR.ME NEXT VÄRIN JATKOKURSSI

GET INSPIRED COLOR.ME GLOSS ONLINE – VÄRIN SYVENTÄVÄ KURSSI

COLOR.ME BEAUTIFUL BLONDES ONLINE – VÄRIN SYVENTÄVÄ KURSSI

COLOR.ME GREY ONLINE VÄRIN SYVENTÄVÄ KURSSI

KEVIN.MURPHY BLOW.DRY – FÖÖNAUSKURSSI

KEVIN.MURPHY I.DOO – JUHLA- JA HÄÄKAMPAUSKURSSI

KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT WORKSHOP VÄRIN SYVENTÄVÄ KURSSI

KEVIN.MURPHY tunnetaan hiusalan kehittäjänä ja hiusmuodin luojana. Tuotteiden painoton teknologia ja laadukkaat raaka-aineet auttavat kampaajia luomaan kestäviä hiustyylejä jokapäiväisessä liiketyössä, kuvauksissa ja muotinäytöksissä kunnioittaen hiusta ja edistäen niiden hyvinvointia. Tule inspiroitumaan kursseillemme ja imemään tietoa miten voit työskennellä entistä paremmin tuotteiden kanssa ja tarjoamaan asiakkaillesi parasta palvelua ja oikeat tuotteet kotiin. Kouluttajiamme koulutetaan säännöllisesti
KEVIN.MURPHY:n kansainvälisen tiimin toimesta. Tuomme jokaisella kaudella saatavillesi uusimman tietotaidon ja viimeisimmät trendit. Koulutusvalikoimassa on erittäin monipuolinen valikoima koulutuksia tuotteiden perusteista aina luovuuden kasvattamiseen ja upeisiin kampauksiin. Tavoitteena on huikea asiakaskokemus, kampaajan itseluottamuksen vahvistuminen ja tietysti liikevaihdon kasvu kampaamossa. Haluamme että jokainen kampaaja tuntee intohimoa tuotteita kohtaan ja saa välitettyä tunteen myös omille asiakkailleen. Näemme tuotteiden, palveluiden ja elämysten jälleenmyynnissä erittäin suurta kasvun mahdollisuutta.

Lisää inspiraatiota löydät KEVIN.MURPHY:n YouTube-kanavalta KEVIN.MURPHY STYLING TIPS -sivustolta ja KEVIN.MURPHY PRODUCT TUTORIALS -sivustolta sekä FramedaPro facebook-ryhmässä.

KEVIN.MURPHY SESSION.SALON on ainutlaatuinen koulutusohjelma, jota toteutetaan jo yli kahdessakymmenessä maassa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa huippuosaajien ammattitaitoa ja itsevarmuutta niin tuotetietouden, myynnin edistämisen, kommunikaation, tiimityöskentelyn kuin esiintymisenkin osalta.
Menestyskonsepti SESSION.SALON avaa KEVIN.MURPHY -maailman kokonaisuudessaan. Se on tavoitteellinen ja erittäin inspiroiva matka siihen osallistuville ja hyödyttää suuresti myös kampaamon muuta tiimiä ja kuluttaja-asiakasta laadukkaamman palvelun myötä. Kurssi auttaa ymmärtämään kommunikaation, palvelukokonaisuuden suunnittelun ja jatkuvan kouluttautumisen sekä itsensä haastamisen merkityksen menestyksen luomisessa.

Seuraa SESSION.SALON -tiedotteita FramedaPro facebook-ryhmässä.