Pastell. -koulutukset

TAPE & WEFT ON

HIUSTENPIDENNYSTEN PERUSTASON KURSSI

PASTELL. TAPE + WEFT ON -koulutus sisältää kaiken tiedon nauha- ja teippipidennysten suunnittelusta, kiinnityksestä ja huollosta. Käymme inspiroivasti läpi asettelun, oikean sävyn analysoinnin sekä oikeanlaiset tarvikkeet ja työvälineet. Kurssilla tutustutaan hiustenpidennysten monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä asiakaspalvelun, että uusien liike- toiminnan mahdollisuuksien näkökulmasta. Kattava teoriaosuus sisältää pidennyspalvelukokonaisuuden rakentamista ja niiden hinnoittelua, markkinointia sekä myynnin edistämistä. Työskentelyosuudessa voit valita toteutatko teippi- vai nauhapidennyksen kiinnityksen.

KURSSITYYPPI: Teoria + workshop 5h

HINTA:

  • 249€ + alv.
  • KOULUTUSMAKSU STARTER KITILLÄ: 289 € + alv

(hintaan sisältyy kaikki ensimmäiseen huoltoon tarvittavat välineet; Pastell. beaded weft tool kit, beaded weft micro beads, weaving-lanka & hair gripper -tarralaput)

KENELLE: Kun PASTELL. -pidennystuotesarja on sinulle uusi tai kaipaat vahvistusta teippipidennyksien kanssa työskentelyyn sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita pidennyspalveluiden toteuttamiseen.

MUUTA: Kurssilla toteutat pidennysten kiinnityksen harjoituspäälle. Kurssin aikana käytössäsi on kaikki pidennyksiin tarvittavat tuotteet ja välineet. Tarvitset mukaasi omat työvälineet (harja, kampa, fööni, rauta, essu, klipsejä).

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN:

PÄIVÄAIKAPAIKKA
PE 23.8.10-15ROVANIEMIILMOITTAUDU
LA 24.8.10-15OULUILMOITTAUDU
KE 28.8.10-15HELSINKIILMOITTAUDU
KE 25.9.10-15TAMPEREILMOITTAUDU
TO 26.9.10-15PORIILMOITTAUDU
KE 30.10.10-15HELSINKIILMOITTAUDU
KE 4.12.10-15HELSINKIILMOITTAUDU
PE 13.12.10-15JYVÄSKYLÄILMOITTAUDU