Poimimme sinulle 5 tuotetta, joiden avulla toteutat kevään vaalennusmuutokset nopeammin ja huolehtien samalla asiakkaan hiusten kunnosta

K18Hair Chelating Hair Complex – metallienpoistaja
K18Hair Chelating Hair Complex poistaa 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä hiuksista vain 4 minuutissa! Puhdas pohja takaa sinulle tasaiset, kauniin kirkkaat ja ennaltasuunnitellut lopputulokset vähemmällä työllä ja ilman riskejä epäpuhtauksien aiheuttamista hiusta vaurioittavista reaktioista vaalennuksen yhteydessä. Chelating Hair Complex eliminoi hiuksista kuparin, kalsiumin, magnesiumin, sinkin, nikkelin, kadmiumin ja lyijyn.

PASTELL. BABYLIGHTS COMB

PASTELL. BABYLIGHTS COMB -raidoituskamman avulla teet supernopeasti ohuita raidoituksia. Kampa poimii sinulle valmiiksi ohuen kerroksen hiusta babylights-raidoitukseen.

PASTELL. FOIL ROSÉ PRECUT -folio

Valmiiksi leikatut ja taitetut foliopalat, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen! Folion teksturoitu pinta pitää folion juuri siinä, missä sinä haluat sen pysyvän.

K18 Hair Molecular Repair Mask

K18 Hair Mask -molekyylikorjaushoidon sisältämä patentoitu K18peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen vain 4 minuutissa! Kun hiuksen rakenne on suojattu, pystyt toteuttamaan suuremmatkin vaalennusmuutokset vähemmillä käyntikerroilla. Muista myydä tuote asiakkaallesi kotiin, jotta sinulla on vahva pohja, josta aloittaa taas seuraavalla kerralla.

4 eri kokoa: 150ml ammattikäyttöön, 50ml, 15ml ja 5 ml jälleenmyyntiin

COLOR.ME ULTIMATE.LIGHTENER

Suosituin vaalennusaineemme! Jauheen sisältämä sakkaridi viivästää ja hidastaa hapettumista, jolloin reaktion vahingoittavia vaikutuksia saadaan kontrolloitua ja vähennettyä. Jopa 9 asteen vaalennus ja kauniin kirkkaat, luotettavat lopputulokset.