K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex 300 ml

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex -suihke poistaa metalleja ja mineraaleja ennennäkemättömällä, bioteknologiaan perustuvalla innovaatiolla vain 4 minuutissa!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): K18-31066 Osastot: , ,

Kuvaus

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating complex poistaa 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä hiuksista vain 4 minuutissa!

• Täysin uusi, ainutlaatuinen teknologia puhdistaa hiuksen metalleista ja mineraalikertymistä valmistaen hiuksen kemialliseen käsittelyyn tai K18Hair molekyylikorjaushoitoon

• 5 kelatoivaa ainesosaa yhdessä muodostavat markkinoiden ylivoimaisesti tehokkaimman metallien ja mineraalien poiston

• Poistaa seuraavia metalleja: kupari, kalsium, magnesium, sinkki, nikkeli, kadmium, lyijy

• Ei vie ylimääräistä aikaa – vaikutusaika vain 4 minuuttia!

• Valmis suihkutettava koostumus – ei sekoittelua

• Voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyiden kanssa, mutta myös metallinpoistohoitona yksinään, ilman kemiallista käsittelyä

• Tuo esiin hiusten luonnollisen tekstuurin ja palauttaa metallien samentaman hiusvärin kirkkaaksi

• Lopputuloksena puhtaampi hiusväri, vähemmän katkeilua ja hiusten murtumista vaalennus- ja värikäsittelyn aikana. Ennalta-arvattavat ja tasaiset värjäystulokset.

Käyttö ennen kemiallista käsittelyä:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Paina suutin ”ON” asentoon.
Jaa hiukset 4 osioon, suihkuta kuiviin hiuksiin 6-10 suihkausta per osio hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Kampaa läpi. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Jatka käsittelyä K18 MIST -suihkeella, anna vaikuttaa 4 minuuttia. Tee kemiallinen käsittely ja pese hiukset valitsemallasi K18 PEPTIDE PREP™ -shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä K18 MASK. Anna vaikuttaa 4 minuuttia ja muotoile haluamallasi tavalla.

Käyttö hiustenleikkauksen tai föönauksen
yhteydessä:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Paina suutin ”ON” asentoon. Jaa hiukset 4 osioon, suihkuta kuiviin hiuksiin 6-10 suihkausta per osio hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Kampaa läpi. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Pese hiukset K18 PEPTIDE PREP™ DETOX -shampoolla ja jatka hiustenleikkaukseen tai föönaukseen. Suihkuta hiuksiin K18 MIST ja levitä heti perään K18 MASK. Anna vaikuttaa 4 minuuttia ja muotoile haluamallasi tavalla.

Saat tilauksesi mukana käyttöoppaan.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.