K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex 300 ml

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex -suihke poistaa metalleja ja mineraaleja ennennäkemättömällä, bioteknologiaan perustuvalla innovaatiolla vain 4 minuutissa!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating complex poistaa 7 eri metallityyppiä ja mineraalikertymiä hiuksista vain 4 minuutissa!

• Täysin uusi, ainutlaatuinen teknologia puhdistaa hiuksen metalleista ja mineraalikertymistä valmistaen hiuksen kemialliseen käsittelyyn tai K18Hair molekyylikorjaushoitoon

• 5 kelatoivaa ainesosaa yhdessä muodostavat markkinoiden ylivoimaisesti tehokkaimman metallien ja mineraalien poiston

• Poistaa seuraavia metalleja: kupari, kalsium, magnesium, sinkki, nikkeli, kadmium, lyijy

• Ei vie ylimääräistä aikaa – vaikutusaika vain 4 minuuttia!

• Valmis suihkutettava koostumus – ei sekoittelua

• Voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyiden kanssa, mutta myös metallinpoistohoitona yksinään, ilman kemiallista käsittelyä

• Tuo esiin hiusten luonnollisen tekstuurin ja palauttaa metallien samentaman hiusvärin kirkkaaksi

• Lopputuloksena puhtaampi hiusväri, vähemmän katkeilua ja hiusten murtumista vaalennus- ja värikäsittelyn aikana. Ennalta-arvattavat ja tasaiset värjäystulokset.

Käyttö ennen kemiallista käsittelyä:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Paina suutin ”ON” asentoon.
Jaa hiukset 4 osioon, suihkuta kuiviin hiuksiin 6-10 suihkausta per osio hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Kampaa läpi. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Jatka käsittelyä K18 MIST -suihkeella, anna vaikuttaa 4 minuuttia. Tee kemiallinen käsittely ja pese hiukset valitsemallasi K18 PEPTIDE PREP™ -shampoolla. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä K18 MASK. Anna vaikuttaa 4 minuuttia ja muotoile haluamallasi tavalla.

Käyttö hiustenleikkauksen tai föönauksen
yhteydessä:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Paina suutin ”ON” asentoon. Jaa hiukset 4 osioon, suihkuta kuiviin hiuksiin 6-10 suihkausta per osio hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Kampaa läpi. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Pese hiukset K18 PEPTIDE PREP™ DETOX -shampoolla ja jatka hiustenleikkaukseen tai föönaukseen. Suihkuta hiuksiin K18 MIST ja levitä heti perään K18 MASK. Anna vaikuttaa 4 minuuttia ja muotoile haluamallasi tavalla.

Saat tilauksesi mukana käyttöoppaan.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex 300 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...