Pulp Riot High Speed Toner -pikasävytesarja kasvaa kahdella uudella sävyllä: Pale Pink & Moon Stone!

Suosittu Pulp Riot High Speed Toner -pikasävytesarja kasvaa kahdella kauniilla pastellisella sävyllä: Pale Pink on täydellinen valinta kuulaisiin baby pink -sävyihin ja Moon Stone viileän metallisiin violetin sävyihin. Pulp Riot High Speed Tonerit ovat runsaspigmenttisiä ja nopeavaikutteisia sävyjä, joilla luot kauniit ja täyteläiset sävyt, jopa 5 minuutissa! Pystyt kontrolloimaan sävyn intensiivisyyttä vaikutusajalla.

Näin käytät Pulp Riot High Speed Toner -pikasävytteitä:

Sekoitussuhde: 1 osa Toneria, 2 osaa hapetetta

Käytä tonereiden kanssa 1,8% tai 3% PULP RIOT -hapetetta. 1,8% on täydellinen valinta hennoille ja normaalipaksuisille hiuksille. Mikäli hiukset ovat hyvin karkeat, valitse 3% hapete.

Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin joko siveltimellä tai levityspullon avulla. Anna vaikuttaa 5-20 minuuttia, riippuen halutusta sävyn syvyydestä. Tarkkaile sävyn kehittymistä. Pese hiukset shampoolla vaikutusajan jälkeen kun haluttu sävy on saavutettu.

Vinkki! Mikäli haluat pastellisen lopputuloksen tai lisäaikaa levitysvaiheeseen, voit hidastaa prosessia lisäämällä hapetteen määrää. Käytä tällöin sekoitussuhdetta 1:3 tai 1:4.

Pulp Riot High Speed Toner -pikasävytesarjaan kuuluu 8 erilaista sävyä, joita voit sekoittaa rajattomasti keskenään!

Tarkemmat käyttöohjeet löydät tästä:

Upeita lopputuloksia Moon Stone -pikasävytteellä

Upeita lopputuloksia Pale Pink -pikasävytteellä

Tilaa tuotteet tästä:

Etkö ole vielä asiakkaamme? Rekisteröidy tästä.

Pulp Riot High Speed Toner -sävyt:

Seuraathan meitä instagramissa! Jaa upeat Pulp Riot -työsi kanssamme ja merkitse meidät kuviisi @pulpriothair_finland #pulpriothairfinland