Uutuus lämpöaktivoituva muotoiluspray KEVIN.MURPHY EVER.SMOOTH

KEVIN.MURPHY EVER.SMOOTH on lämpöaktivoituva, painoton muotoiluspray, joka lukitsee muotoilun hiuksiin innovatiivisen muistiteknologian avulla. Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesukerran ajan! 

KE EVER.SMOOTH sopii erinomaisesti kiharan hiuksen suoristamiseen, jättäen hiuksiin silotetun ilmeen 2-3 pesukerran ajaksi. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta EVER.SMOOTH sopii kaikille hiuslaaduille. 

EVER.SMOOTH on parabeeniton, sulfaatiton ja PETA:n hyväksymä. Pullo on valmistettu merestä kerätystä O.W.P -muovista. 

AVAINAINESOSAT 

  • PITKÄKETJUISET POLYMEERIT

Alunperin ihonhoidossa ja kosmetiikkatuotteissa käytetyt pitkäketjuiset polymeerit auttavat ylläpitämään sileän ja pehmeän tunnun hiuksissa. Lämpöaktivoituvat polymeerit järjestäytyvät hiussäikeiden ympärille, lukiten muotoilun ja luonnollisen kosteuden hiukseen ja torjuen samalla ulko- puolelta tulevan kosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä. 

  • WOOD BARK COMPLEX

Antioksidanttirikas yhdistelmä sinistä ja valkoista sypressiä sekä Acronychia acidula -kasvia käyttäytyy AHA-hapon tavoin, suojaten hiuksia samalla kun vesiliukoiset fytiinihapot antavat kimmoisuutta. Sinistä sypressiä käytetään kosmetiikassa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Sekoite antaa hiuksille käsiteltävyyttä ja luonnollista kiiltoa. 

KÄYTTÖ

Tuote tulee levittää pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen lämpösuojaa tai muita muotoilutuotteita. Spray suihkutetaan hiuksiin ja hiukset lämpökäsitellään osio osiolta, sillä tuote aktivoituu ensimmäisestä lämpökäsittelystä. Vinkki: Kokeile kuivaan hiukseen kihartamisen alle, niin saat kestävämmät kiharat!

Pääraaka-aineina tuotteessa ovat pitkäketjuiset polymeerit, sininen ja valkoinen sypressi sekä Acronychia acidula-kasvi. Polymeerit luovat hiuksiin ”memory style” -efektin, säilyttäen pesun jälkeenkin hiuksen volyymin ja muotoilun kimmoisana. Kasveista saatu mikstuura antaa hiuksille silkkistä tuntua, pehmeyttä, volyymia ja suojan pörröisyyttä ja kosteutta vastaan. Kevin Murphyn mukaan EVER.SMOOTH-muotoiluspray sopii erinomaisesti kiharan hiuksen suoristamiseen, jättäen hiuksiin silotetun ilmeen 2-3 pesukerran ajaksi. Tuote tulee levittää pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen lämpösuojaa tai muita muotoilutuotteita. Spray suihkutetaan hiuksiin ja hiukset lämpökäsitellään osio osiolta, sillä tuote aktivoituu ensimmäisestä lämpökäsittelystä. EVER.SMOOTH on parabeeniton, sulfaatiton ja PETA:n hyväksymä. Tuotteen pakkaus on valmistettu merestä kerätystä O.W.P.-muovista. SVH 29,90€ /150ml 

Klikkaa tuotteeseen

KEVIN.MURPHY on sitoutunut valmistamaan jatkossa kaikki muovipakkaukset 100% meristä kerätystä muovista. Näin vältytään valmistamasta osaltamme 360 tonnia uutta muovia vuosittain ja saadaan poistettua vielä suurempi määrä muovia luonnosta. Maailmanlaajuisesti arviolta vain 5-7% muovista kierrätetään ja loput kertyvät häviämättömänä yhteiseen luontoomme. Lue lisää O.W.P -muovista ja KEVIN.MURPHY:n teoista ympäristön hyväksi.