UUTUUS ENNAKKOMYYNTI 12 X K18 AirWash Dry Shampoo 118ml

ENNAKKOMYYNTI – ENSIMMÄINEN ERÄ ON LOPPUUNMYYTY, MUTTA OTAMME ENNAKKOTILAUKSIA TOISEEN ERÄÄN (toimitusaikaa ei ole vielä vahvistettu). K18 AirWash™ dry shampoo on täysin uudenlainen aerosoliton kuivashampoo, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti ilman kertymiä tai voimakkaita tuoksuja. Uusi patentoitu odorBIND™ -teknologia poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää hiukset raikkaiksi.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): K18AIRWASH12 Osastot: , , ,

Kuvaus

DEAL sisältää:
12 X K18 AirWash Dry Shampoo 118ml

K18 AirWash™ dry shampoo on täysin uudenlainen aerosoliton kuivashampoo, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti ilman kertymiä tai voimakkaita tuoksuja.

Uusi patentoitu odorBIND™ -teknologia poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää hiukset raikkaiksi. Läpikuultavat mikrohelmet imevät liialliset öljyt ja antavat hiuksillesi kevyen, ilmavan tunteen. Vähentää hiusten rasvoittumista. Nauti puhtaista hiuksista jopa 3 päivää!

Käyttö: RAVISTA HYVIN. Tasaisen levityksen varmistamiseksi, suihkuta tuotetta hiuksiin 10–15 cm etäisyydeltä hiuspohjasta. Jaa hiukset osioihin ja suihkuta 1-3 suihkausta per osio – vähemmän on enemmän. Hiukset voivat tuntua aluksi hieman kosteilta, mutta ne kuivuvat nopeasti. Hiero tuote hiuksiin ja harjaa tai muotoile tavalliseen tapaan.

SVH 54,90€

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.