Ale

K18Hair BUSINESS BUILDER

K18Hair Business Builder Dealissa tuotteet kampaamokäyttöön ja jälleenmyyntiin, SÄÄSTÄ 29%.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

K18Hair BUSINESS BUILDER DEAL sisältää:

AMMATTIKÄYTTÖÖN

1 x K18Hair Professional Molecular Repair Mask 150ml
1 x K18Hair Professional Molecular Repair Mist 300ml
1 x K18Hair PRO chelating hair complex 300 ml
1 x K18Hair tyhjä suihkepullo (voit halutessasi kaataa chelating complexin tähän)

JÄLLEENMYYNTIIN

3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 50ml
3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 15ml
3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml
3 X K18Hair hair Oil 30 ml

+ markkinointimateriaalia

K18HAIR -ammattituotteilla suoritat kampaamossasi molekyylikorjauspalvelun, johon mikään muu tuotesarja ei pysty vastaamaan.

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex poistaa 7 eri metallia ja mineraalia hiuksista vain 4 minuutissa! Helppo käyttää, ei tarvitse sekoittaa tai huuhdella. Hiusväristä tulee tasainen ja onnistunut, kun metallit ja mineraalit neutraloidaan hiuksista ennen hiustenvärjäystä tai kemiallista käsittelyä.

K18Hair Mist on esikäsittelytuote, joka valmistaa hiuksen korjaamalla siinä olevia vaurioita ennen kemiallisen käsittelyn aloittamista sekä antaen suojaa käsittelyn aikana
tulevia uusia vahinkoja vastaan.

K18Hair Mask korjaa hiuksen rakennevauriot kemiallisen käsittelyn jälkeen. Sitä voi käyttää myös yksinään korjaavana hoitona. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen.

K18Hair molecular repair hair oil tekee hiuksista välittömästi ja pitkäkestoisesti sileät, pehmeät ja kauniin kiiltävät. Silikoniton öljy targetoi hiusten pörrööntymistä aiheuttavia tekijöitä kolmella eri tavalla. Patentoitu K18Peptide™ korjaa hiusten pörrööntymisen aiheuttavat vauriot pintaa syvemmältä korjaamalla hiuksen rakenteessa olevat rikkoutuneet polypeptidiketjut. Luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja palauttavat niiden hydrofobisen suojan, joka yleensä vaurioituneissa hiuksissa on madaltunut. Hiuksista tulee välittömästi pehmeät, kiiltävät sekä kirkkaat.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.