Uutuus! ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY -hoitosuihke taittaa ei-toivottuja lämpimiä sävyjä ja suojaa hiuksia lämmöltä

ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka taittaa ei-toivottuja lämpimiä sävyjä ja kirkastaa vaaleita sävyjä. Hydrolysoitu vehnäproteiini suojaa hiuksia lämpölaitteiden aiheuttamia vaurioita vastaan. Kvinoan siemenuute suojaa hiusväriä haalistumiselta. 

Argan- ja Marulaöljyt kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia tehokkaasti. Vihreäteeuute antaa kiiltoa hiuksille. Antaa lämpösuojan 220°C saakka. Raikas mansikkainen tuoksu.

Käyttö: Suihkuta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvaan. Ei huuhdella.


SVH: 23,90€. 

ELEVEN Australia KEEP MY COLOUR -tuoteperhe

KEEP MY COLOUR BLONDE SHAMPOO kirkastaa vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyä, taittaa ei-toivottuja lämpimiä vivahteita, vahvistaa hiuksia sekä antaa niille volyymia soija- ja vehnäproteiinien avulla. Shampoo sopii värjätyille sekä luonnollisille vaaleille ja harmaille hiuksille. 

KEEP MY COLOUR BLONDE CONDITIONER on päivittäiseen käyttöön sopiva, luonnollisia ja värjättyjä vaaleita sävyjä kirkastava hoitoaine, joka jättää hiukset ilmaviksi. Hoitoaine sisältää antioksidanttirikasta vihreä tee -uutetta, joka antaa hiuksille kauniin kiillon sekä hydrolysoitua kvinoaa, joka suojaa, korjaa ja ravitsee hiuksia. Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele.

KEEP MY COLOUR TREATMENT BLONDE on tehohoito, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja taittaa ei-toivottuja lämpimiä vivahteita samalla kun hoitaa hiuksia ja lisää niiden kiiltoa. Tehohoidon sisältämä makadamiapähkinäöljy hoitaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Lopputuloksena kauniin kirkkaat, pehmeät sekä terveen tuntuiset vaaleat hiukset.